Opening Oud Geluk

 

Zondag 13 oktober 2013. Na maanden verven, timmeren, stylen en voorpret vond eindelijk de opening van Oud Geluk plaats. De schuurdeuren stonden wagenwijd open voor alle genodigden die de kaart hadden ontvangen met het sfeerbeeld uit de shoot van Linda van den Broek.

Collage Romantisch wonen

De weergoden waren Oud Geluk echter niet goed gezind, want de opening vond plaats op een van de meest stormachtige dagen van het jaar. Het regende pijpenstelen en de tent die voor de schuur was geplaatst, bleef met moeite op zijn plaats. Het welkomstbord moest het ook ontgelden en waaide van zijn plekje af. Wij hadden ons piekfijn gemaakt, maar onze kapsels en make-up waren binnen no time compleet verwaaid en verregend.

Ondanks code oranje voor weggebruikers, was de opkomst van alle lieve mensen overweldigend! Terwijl buiten de storm raasde, was het binnen in de schuur warm en behaaglijk met sfeervol kaarslicht, knisperend stro op de vloer en het schijnsel van kroonluchters in de brocante spiegels. Onder het genot van een glas wijn en een hapje kon iedereen de schuur bewonderen en de eerste aankopen doen. Met name de brocante beddenspreien waren erg in trek.

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor hun komst en de vele lieve cadeautjes!
Een betere start voor Oud Geluk konden we ons, ondanks het weer, niet wensen!

Tot snel in de schuur en veel kijkplezier op onze website! www.oudgeluk.nl

 

Leave Comment